Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Στο Μπάνσκο για εκδρομή και… πρακτική


Ένα αξέχαστο τετραήμερο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός επιχειρήσεων Τουρισμού και φιλοξενίας» του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάστος».

Οι σπουδαστές που οργάνωσαν μόνοι τους την εκδρομή στα πλαίσια των μαθημάτων τους, συνοδευόταν από τον καθηγητή τους, κ. Δημήτρη Τσουτσουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μπάνσκο, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλα τα αξιοθέατα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του χιονοδρομικού κέντρου, όπου έκαναν και σκι, ενώ η εκδρομή όμως είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους τους ξενοδοχείου, περιηγήθηκαν σε όλα τα τμήματα (υποδοχή, όροφοι, σπα, σάουνα, κουζίνα, αποθήκη, κ.α.) και παρακολούθησαν από κοντά τη συνολική λειτουργία ενός μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Οι σπουδαστές επέστρεψαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες… επαγγελματικές εμπειρίες και ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη εκδρομή τους, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου