Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Να ετοιμαζόμαστε…

Σε ρυθμούς… πασχαλινούς βρίσκονται από σήμερα οι σπουδαστές του τμήματος «Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής» καθώς ξεκίνησαν τις παρασκευές των γλυκών που καταναλώνονται, ως επί τω πλείστον, τις ημέρες του Πάσχα.

Το ξεκίνημα άκρως δυναμικό αφού παρακολούθησαν τεχνικές, τόσο για τη δημιουργία,  όσο και τη διακόσμηση σοκολατένιων αυγών.

Η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου