Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016
Η Τσικνοπέμπτη… αλλιώς
Συνεχίζοντας την Τσικνοπέμπτη αλλά λίγο πιο… γκουρμέ, θα μπορούσε να ονομαστεί το σημερινό μάθημα των δευτεροετών σπουδαστών του τμήματος Μαγειρικής τέχνης (chef).
Με βασικό υλικό το χοιρινό κρέας τα παιδιά έφτιαξαν απίθανες συνταγές…
Φωτογραφίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου