Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Διέπρεψε μαθητευόμενος Σεφ του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ

Μια σημαντική διάκριση, την πρώτη στον… μαγειρικό του βίο, απέσπασε σπουδαστής του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του πρακτικής άσκησης.

Πρόκειται για τον Τρικαλινό Γιώργο Οικονόμου, σπουδαστή του τμήματος Μαγειρικής (chef) στο εκπαιδευτήριο της Λάρισας, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος μαθητευόμενος Σεφ, στο 5 αστέρων «Blue Lagoon Princess Hotel» της Χαλκιδικής.

Ανάμεσα σε πολλούς σπουδαστές σχολών απ’ όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος κατάφερε να διακριθεί τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και για το ήθος του, διαπιστώνοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο της κατάρτισης που απολαμβάνει ο ίδιος αλλά και όλοι οι σπουδαστές στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ.

Μόνο... περηφάνια για τα παιδιά μας και τους καθηγητές μας!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου