Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ στη Ναυτική Εβδομάδα 2017

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των τμημάτων Μαγειρικής, Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής και Προσχολικής Αγωγής του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία του Βόλου.

Στον προαύλιο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Μουσική Παιδική Παράσταση «Λάχανα και Χάχανα» με τον Τάσο Ιωαννίδη &  την Χορωδία   «ΙΩΝΙΑ».
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα, Φοιτητική  Ένωση Κυπρίων Βόλου, Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι» και «Εν Τρικερίω».
Η μέρα έκλεισε με  Λαϊκό πανηγύρι.

Το ΙΕΚ ανέπτυξε  τρεις δράσεις:

Η πρώτη αφορούσε την δημιουργική απασχόληση παιδιών από το τμήμα Προσχολικής Αγωγής, με δεκάδες μικρά παιδιά να παίζουν με τα παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι σπουδάστριες του τμήματος.

Το τμήμα Μαγειρικής παρουσίασε Θαλασσινούς και Παραδοσιακούς μεζέδες που είχαν παρασκευαστεί στα εργαστήρια της σχολής  με σκοπό να αναδείξει την αξία τοπικών γεύσεων.

Το τμήμα Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής παρουσίασε την δημιουργία της Αργούς με υλικά από κέικ και ζαχαρόπαστα.  Ένα εντυπωσιακό έργο το οποίο προκάλεσε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στον χώρο. 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου