Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μεγάλο ενδιαφέρον για το σεμινάριο ΕΔΑΛΦΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του Εργαλείου Διεπιστημονικής Ομάδας για την Αξιολόγηση του Επιπέδου Λειτουργικότητας Παιδιού στο Φάσμα του Αυτισμού (ΕΔΑΛΦΑ) στις 21/4/2018 στο Αμφιθέατρο του  Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος Ιωαννίνων από την διεπιστημονική ομάδα της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Νομού Αιτωλοακαρνανίας  (ΕΨΥΠΕΑ). 

Οι συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου από την εξαίρετη ομάδα της ΕΨΥΠΕΑ η οποία απαρτίζεται από την κυρία Δρ. Κωτσοπούλου Αγγελική (Λογοπαθολόγο - Επόπτρια), Παλαιοδήμου Ελεωνόρα (Ψυχολόγο), Κολοσιώνη Δήμητρα (Εργοθεραπεύτρια), Τρούπου Αντιγόνη (Λογοθεραπεύτρια) και Σακελλάρη Μαριγώ (Ειδική Παιδαγωγό). 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης και Χρήσης του Εργαλείου ΕΔΑΛΦΑ.

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, την διεπιστημονική ομάδα της ΕΨΥΠΕΑ και τον κύριο Τουλιάτο Γεράσιμο Διοικητικό Υπεύθυνο, συγχαίροντας τους για την αξιόλογη εκπαίδευση που προσφέρουν. 
Ευχόμαστε στη συνέχιση της υπέροχης συνεργασίας μας και στον σύντομο προγραμματισμό του επόμενου σεμιναρίου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου